Fritidsfiskarna.Com © 2007-2019 •

Information om Fritidsfiskarna

Fritidsfiskarna bildades i december 2007 av ett gäng entusiastiska fiskare från olika delar av Småland bland annat (Horda, Gränna och Tranås).

Som man kan se på våra listor så kör vi ganska så blandat fiske med bland annat havsfiske, spinnfiske, flugfiske och trolling men det händer även att vi tar fram lite mete och isfiskeprylar. Vi kör enbart sportfiske, vi är emot alla sorter av nät, sax och andra osportsliga metoder. Vi värnar om fisken så mycket som möjligt, därför använder vi heller aldrig huggkrok eller liknande när vi landar fisken, vi kör mest med händerna alternativt håv eftersom vi kör med catch and release i många fall.

Året 2007

Hade vi som mål att  få ordning på våran hemsida och att fylla våran interna fiskeliga med så mycket fisk av olika arter som möjligt, för att lägga detta som grund till att sedan bygga på med större fiskar. Dock lyckades vi inte få in mycket fisk på våra listor, men en fungerade och växande sida har vi nu och listorna kommer vi att lägga krut på 2008.

Året 2008

För 2008 hade vi som mål att fylla på med några nya och spännade medlemmar, för att på så sätt ha ett entusiastiskt gäng som internt tävlar om de åtråvärda list platserna på toppen av våra listor. Vi lyckades få in 2 nya medlemmar som rivstartade och rapporterade in många nya listplaceringar.

Året 2009

För 2009 har vi som mål att fylla på med ytterligare någon ny spännade medlem, och även att höja ribban på våran interna topplista med lite större fiskar. Vi ser även fram emot att få in fler arter för att få en mer komplett topplista. 

Året 2010

För 2010 blir det till att fortsätta med föregående års mål då rekryteringen av nya medlemmar var dålig. Vi ser även fram emot att få in fler arter för att få en mer komplett topplista. 

Året 2011

För 2011 kommer det att satsas en hel del på att ta in fler medlemmar, i form av aktivare jagande och att komma ut på nätet lite mer och synas. Sattsning kommer göras på småländskan då 3 av medlemmarna kommar att tävla för laget Screamers.

Hemsidan uppdateras också inför detta år, där topplistan kommer att se lite annorlunda ut där bla. regnålsinfo kommer att finnas om någon av de rapporterade fiskarna hamnar där under det aktuella året. Vi kommer även att ändra fångstplats informationen, där den som reggar själv får avgöra om han vill ange plats eller bara kommun.

Gamla medlemmar som inte längre är aktiva kommer att flyttas ner till en lista där man skall kunna se vilka som tidigare varit med i fritidsfiskarna.

Året 2012

För 2012 kommer det att fortsättas med jakten för att ta in fler medlemmar. Med nya förutsättningar och utrustning kommer det nog att bli en satsning på att ha ett mer riktat fiske med större variation på sjöar. Hemsidan kommer att genomgå några mindre uppdateringar, annars håller förra årets uppdateringar bra, då några mindre önskemål har trillat in.

År 2013

Detta året kommer att bli ett lugnare år sett till aktiviteter på hemsidan. Det kommer inte att ske några märkbara förändringar på hemsidan och majoriteten av rapporterandet kommer nu att ske på bloggen.

Mål

Vi har som mål att hela tiden växa och bli bättre och bättre, och att fånga större och större fiskar. Att få upp en jämnhet i gänget där alla är aktiva och alla drar till stacken på något sätt, genom engagemang eller något annat.

En del heta satsningar och andra galna upptåg är i görningen, så blicka över axeln eller läs våra nyheter!

Väl mött vid vattnen

Fritidsfiskarna

Sponsorer/Annonsörer sökes ständigt, vill du annonsera på våran sajt eller vill du att vi ska utvärdera några produkter så tveka inte att kontakta oss.